cmd_backup hit

Discussion in 'Tech Central' started by Anesu, Apr 10, 2018.

  1. Anesu

    Anesu #Hmmm

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    2,540
    I'm getting this error several time, CMD_BACKUP hit. Is really annoying because I'm getting it like 2 or 3min after join.

    I asked Unknown, and he told me it should be cl_cmdbackup 100 - 105. It was, 2. I changed to 100 / 105 and still showing up and kicking me from the server.

    Any help on this?
     
  2. Kathi

    Kathi Wristhax Viking

    • WHX | Demo Reviewer
    • WHX | Demo Reviewer Manager
    Joined:
    Dec 27, 2016
    Messages:
    791
    Likes Received:
    1,616
  3. unknown

    unknown Boom Head Shot

    • WHX | Staff
    • Administrator
    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    997
    Likes Received:
    2,773
    lol I love how there is a "unknownworlds" website.

    cl_cmdbackup "2"
    cl_cmdrate "101"
    cl_updaterate "101"
    rate 100000

    What I have is above.

    Why do you always have the strangest issues?
     
    whiteOut` and Anesu like this.
  4. Kathi

    Kathi Wristhax Viking

    • WHX | Demo Reviewer
    • WHX | Demo Reviewer Manager
    Joined:
    Dec 27, 2016
    Messages:
    791
    Likes Received:
    1,616
    It made me so happy to find it. Did you make it?
     
  5. unknown

    unknown Boom Head Shot

    • WHX | Staff
    • Administrator
    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    997
    Likes Received:
    2,773
    If only.
     
    Kathi likes this.
  6. Anesu

    Anesu #Hmmm

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    2,540

    LOL tell me what another isse i've had? I'll try that set up at night when I'm back from work.
     
  7. Anesu

    Anesu #Hmmm

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    2,540
    I have almost everything same as that set up.

    Just change rate from 30000 to 100000
    and chnage back cl_cmdbackup to 2

    Still getting the error
     
  8. unknown

    unknown Boom Head Shot

    • WHX | Staff
    • Administrator
    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    997
    Likes Received:
    2,773
    Sounds like you need to redo your config.

    Seems like the setting is stuck somewhere.

    Check in your userconfig.cfg to make sure nothing is there in regards to this.

    Otherwise, manually change it in your config.cfg or delete both the config.cfg and userconfig.cfg files then let the game generate new ones. If you do this, make sure to save your admin password unless you still have the PM containing it.
     
    Dr Evil likes this.
  9. Anesu

    Anesu #Hmmm

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    2,540
    I did all this, deleted my config.cfg and userconfig. Nothing, still getting that error
     

Share This Page