[DEMO] Shots not registering in CS 1.6

Discussion in 'General Chat' started by iKill|Dragon, Jul 14, 2018.

  1. iKill|Dragon

    iKill|Dragon WristHaX Overdose

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    312
    Likes Received:
    196


    Here is a demo of what I am talking about

    http://www.mediafire.com/file/ff93tozy8duqo32/dragon1.dem

    I spawn CT. I'm rushing middle. I have been fully flashed and you can hear me firing 4 shots. BUT I did not actually individually fire 4 shots, I am actually spraying while completely blind. If you look at my ammo count before the reload, I am down to 23/90. I have actually fired 7 shots but only 4 registered.

    Through trial-and-error, I have found that some shots do not register when the bullet is supposed to hit the enemy. They only register when they miss the enemy.

    Continue watching when I'm shooting the guy at T spawn by the double-stacked boxes. I am actually spraying at him. It sounds like I am only burst firing, not spraying. The missing shots (supposed to be heard and seen) are the shots that should have hit the enemy. Instead, all you see is the gun recoil with no shots heard and no muzzle flash seen.

    HELP PLEASE! Thanks
     
    Last edited: Aug 10, 2018
    charlie likes this.
  2. charlie

    charlie WristHaX Geek

    • WHX | Gamer
    Joined:
    Dec 15, 2013
    Messages:
    91
    Likes Received:
    98
    +1

    My deagle shoots blanks.
     
  3. iKill|Dragon

    iKill|Dragon WristHaX Overdose

    • WHX | Server Admin
    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    312
    Likes Received:
    196
    Help please. I can't keep getting owned by pifferanus.
     

Share This Page